Home » AD(H)D & FAALANGST » Rijbewijs en ADD of ADHD

Rijbewijs en ADD of ADHD

Zo’n 3 tot 5 procent van de jongeren en jong volwassenen heeft te maken met een vorm van autisme en/of AD(H)D (bron: Centraal Bureau Statistiek en Nederlands Jeugd Instituut). Les van Joël is een door Spectrum Nederland erkende instructeur, die het volledige opleidingstraject autisme en ADHD heeft gevolgd. Spectrum Nederland is een kwaliteitskeurmerk voor professionals uit de rijbranche, gespecialiseerd in specifieke zorgvragen zoals autisme en ADHD.
Voor meer informatie ga dan naar de website van rijles-en-autisme.nl.

Vroeger waren jongeren met AD(H)D gewoon ‘druk’ of ‘snel afgeleid’. Tegenwoordig krijg je - in het onderwijs – passende begeleiding als dat nodig is. De afgelopen jaren heeft Joël hier veel ervaring mee opgedaan. Voor mensen met ADD of ADHD zijn er speciale lesmethoden. Rust en duidelijkheid zijn hierbij essentieel.

Bij rijschool Les van Joël in Amstelveen zit je goed! Heb je faalangst, ADD of ADHD, Joël geeft je autorijles op een rustig en duidelijke manier. Uiteraard moet je wel aan dezelfde eisen voldoen als andere bestuurders, want de verkeersveiligheid staat voorop. Ook hier is een aangepast examen mogelijk.
Wij geven les in o.a:

Amstelveen, Aalsmeer,
Badhoevedorp, Uithoorn,
Ouderkerk a/d Amstel,
Amsterdam en omgeving

© 2016 Les van Joel
Klik hier voor de Algemene voorwaarden

Volg ons via:
Joël Bouwman
Tel. 06-54 758 750
Adres:Rigi 22
1186 EJ Amstelveen

KvK: 59648538
Bank: NL68INGB0006310683
BTW nummer: NL122511918B02
CBR registratienummer: 6570F5